Hoe werkt het?

Op de cursusomgeving van NL.Codex.training vind je cursussen die gaan over God, geloof, Jezus, de Bijbel, het leven en nog veel meer. De cursussen worden je gratis aangeboden. 

Persoonlijke e-coach

Bij een aantal cursussen die we momenteel hebben word je persoonlijk begeleid door een e-coach. Dat is een online coach die reageert op jouw antwoorden, reacties en vragen in de cursus. Gedurende de hele cursus ben je in contact met deze e-coach.

Koppelen

Het koppelen met een e-coach hebben we niet automatisch gemaakt. Maar we zoeken een e-coach waarvan we denken dat deze goed bij je past. En jij bij de e-coach natuurlijk.

Lessen en opdrachten

De cursussen bestaan uit verschillende lessen. Dat zijn stukken tekst, afbeeldingen en video's. In een aantal van de lessen wordt gevraagd om te reageren of een andere opdracht te doen. Door middel van de vragen kan de cursusstof praktisch worden gemaakt.

Reactie snelheid

Als jij vragen hebt beantwoord, krijgt je e-coach een bericht dat deze doorgelopen mogen worden. Je krijgt dan persoonlijk reactie op je antwoorden en vragen. Is dat niet mooi? Want als je een e-coach hebt, is er niets geautomatiseerd rondom de opdrachten! Een e-coach probeert zo spoedig mogelijk te reageren. Binnen een paar dagen heb je zeker reactie!!

Meer vragen?

Kom je ergens niet uit? Stel je e-coach gewoon een vraag. Of neem contact met ons op via het contactformulier.